Solvalla

Angående rubriken på eftermiddagens blogg. Den som tror att det har tvärbrunnit för mig så att jag av någon outgrundlig anledning plötsligt börjat intressera mig för trav, har helt fel. Det handlar om helt andra sorters solvalla, nämligen solskyddscerat och kräm för att förhindra ett för tidigt åldrande samt förebygga ond bråd död i hudcancer. R är i A-plog idag och skulle medelst guidning per telefon köpa ett solskyddsmedel till mig. Jag insåg det omöjliga i uppdraget och får därmed nöja mig med att använda fjällvärldens egen lilla burka – den mångsidiga buffen eller rent av skoterhjälmen i försvaret mot solens farliga strålar.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.