Favoritpresent

Fick en  härligt saftig bit vindelnrökt skinka av Kerstin Oskarsson i bloggen bredvid som just nu befinner sig här i Sandviken med sin lilla familj. Den goda skinkan är en av de få saker jag saknar från Umeå. Mums! Doften fick även lille Leo att sukta och våndas. Hans eminenta luktsinne kände doften ända genom vaccumförpackningen:) Vi kontrade med ett rökt renhjärta som inte är så dumt det heller. Tyvärr bjuder Sandviken  på riktigt surt och dåligt väder just i kväll, men vi håller tummarna för bättre väder i morgon.

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. Kerstin Oskarsson

    Renhjärtat smakade så bra! Helst på vår tripp till Norge. Att sitta och fika med vacker utsikt och äta rökt renhjärta, det lever man på länge 🙂

    Blir även några bitar till Allsång på Skansen nu om en stund 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.