Brutna löften……

Ibland blir man bara glad när löften inte hålls. T ex som vädersajterna utlovade STORA  regnmängder igår. Visst var det lite blött och grått men inte värst ändå. Idag blåser ganska ljumma vindar inget regnande och myggen är någon annanstans. Vi har bestämt oss för att införskaffa en myggmaskin borte värresortn. Flugsnapparna lär visst ändå mest äta kryp som har lite mer kött på benen och i sjön kommer säkert rödingen att ha tillräckligt med mygglarver och godis att knapra på.

Här är det full huggning dagarna i ändå. Jag suckar längtansfullt emellanåt när jag ser andra fiskare fara iväg i sina båtar eller kasta från stranden. Vi har så mycket traktorrelaterat utomhusjobb som måste prioriteras så det blir jag som får ha inomhustjänst. När kvällen kommer är benen som makaroner och hjärnan helt tömd. Är så himla glad för solskensrummet, även om det inte är färdigt, för där kan man öppna upp få lite sol och lite sommarvindar ändå.

Nu är sjövärmeslangen i vattnet  men det återstår en massa jobb med det ändå. Dessutom markplanering kring huset nu när jordhögarna ska fördelas ut , och sedan gräsfrö på detta, lastkaj, trätrall runt huset och miljoner andra delar som skall hinnas med innan vintern kommer. Färdigställandet inomhus får vänta tills efter sommaren. Men idag kom bäste Jon och ville hjälpa mig med tapetseringen. Tacksamhet!!! Det blev så fint.

Man få försöka se framför sig hur fint det ska bli när allt är klart. Det är intensivt men roligt. En sådan här helg när vi har fullt i stugorna och dessutom en hel del fasta gäster här så är det verkligen fullt av liv i Sandviken. Kring elden i kåtan igårkväll samlades många av våra underbara stammisar och man kryper till sängs med en glad och varm känsla i bröstet. Man får ny kraft och energi av postiva medvandrare i jordelivet!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.