Slakta den gödda…

Borde väl i bästa bibliska anda slakta den gödda kalven ikväll när R kommer hem från utbildningsjobb i tropikerna (läs Rusksele) efter ett och ett halvt dygn på löslistan. Inga kalvar står dock till buds denna tisdag. Om orken får bestämma lutar det åt att slakta en billys-pizza men jag får väl spotta i nävarna och anstränga mig  lite för att visa min glädje. Blandade fyrfota småhopp och fysiska glädjeyror får nog Leo stå för. Vi delar helt enkelt upp det så. Glada är vi iallafall båda två att få hem honom igen.

Idag fick jag äran att väga  in det senaste bidraget i vår fisketävling. Röding 1245g fångad av en av våra fiskeentusiastiska gäster. Man kan bli tårögd för mindre när man ser hur granna skapelser det finns i sjöarna här omkring. 

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.