Nedsövd

 I skrivande stund är vår lilla älskling Leo nedsövd och väntar på att operationen ska börja. R får fördriva några timmar  i Bodö med shopping och ett par ärenden i väntan på att Leo vaknar och kan få åka hem igen. Vädret i vårt kära grannland visar sig från sin värsta sida idag och vattnet forsade över E6 berättade R nyss när han ringde och avgav rapport. Nu håller jag tummarna allt vad jag orkar att operationen ska gå bra och att vi kommer att lyckas sköta hans rehabilitering på bästa sätt så han snart är frisk och får skrutta omkring igen. Det  är helt otroligt hur djupt man kan älska en hund. Han har verkligen fått mitt hjärta. Lillgubben våran.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.