Såskareseut!

Kryddade denna stilla grå tisdagsmorgon med en allergitablett, blev alldeles pömsig och unnar mig därför en mjukstart. Jag är lite säsongsbakis efter de senaste månadernas intensiva jobb nämligen. Bara några enstaka gäster som övernattat inatt, de har åkt så nu är vi alldeles ensamma i vykortet för en stund.

Pömsar i soffhörnet i väntan på att energin och kaffetåren ska komma promenerandes till mig. Komsi komsi….. Vill snabbt bli pigg för vi har massor med utomhusjobb som ska göras de närmsta veckorna och imorgon kommer en massa folk igen.

Under tiden som jag sitter här tittar jag förundrat på alla fantastiska sjöfåglar som samlas i vaken som växer sig större för varje minut. Fru Knipa tittar ut då och då ut ur holken och blir matad av maken. Såskareseut! Kaffe Robert!!! Hoho!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    Kolla, detta är ju en sak som jag direkt tänkte på dig ikring då jag läste;

    -”Jag har en kompis som, efter många år, nu kommer sluta att vara egen företagare. Och hon satte huvudet på spiken när hon skrev det här igår:

    Jag vill ha ett jobb. Jobba fem dagar i veckan.

    ..och lyssna nu, man kan vara LEDIG två dagar i veckan.

    Och det sägs att folk som har det, ett sånt jobb, får lön och betald semester och dom är lediga på julafton.

    Och det mest otroliga, när dom går hem från jobbet (det sägs att det kan vara redan vid fem-snåret) så behöver dom varken sitta vid datorn och köra löner eller bokföring. Dom behöver inte ens fundera på jobbet och huruvida pengarna skall räcka den här månaden.

    Det är helt otroligt.

    Men jag har hört att det kan vara så.” slut cit

  2. Haspelrullen

    Hej däruppe!
    Ja det är nåt visst med fjällen på våren när djurlivet är som mest aktivt. Jag blir alltid så förundrad över att fjällen med sin karga miljö kan innehålla så många arter, nästan i överflöd.
    Hälsningar Haspelrullen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.