Vatten i silver och kristall

Blev stående en stund nere vid stranden och betraktade skådespelet där isen smälter, rör på sig och flyttar sig fram och tillbaka i västanvinden. I detta så glittrar solen i tusen och åter tusen prismor av förgänglighet eller evighet. Blundade och med ens framträdde en fantastisk konsert. Som av spröda silverklockor glasstavar och kristall ackompanjerade av det mäktiga bruset från brudslöjans vilda kaskader  nerför fjällsluttningen. Ett vackert och alldeles gratis skådespel från mitt lilla hörn i världsalltet. Om jag inte redan vore aningen religiös så skulle man kunna blir det för mindre när man känner vad naturen kan göra med/för  en liten människa. Tyvärr låter inte sådana här gyllene ögonblick sig lätt förevigas av en amatörfotograf. Jag överlåter därför till dig och din fantasiförmåga att blunda och frammana det magiska skådespelet.