Klorofylla

 Man blir nästan som berusad av den här sommarkänslan som kommer med sol, värme, grönska och ljumma vindar. Ännu en ljuvlig dag. +23 ute och klockan är nästan 19.00. Vi knogar på med tomten, har satt upp flaggorna idag och jag har planterat och snyggat till en slänt som jag ska så in med gräsfrö. Det blir fint lite eftersom, men man hinner aldrig så mycket som man skulle önska.  Linda från Polcirkeln och hennes mamma kom nyss med en back blandade växter att plantera. SÅ snällt! Nu ikväll ska jag  fortsätta och se vart jag kan plantera dem.

Vinden mojnar medans jag skriver och det blir nog lite fiske ikväll. Fisken har börjat vaka och jag är en lyckans ost. Om jag killar R lite bakom örat så kanske han sjösätter en båt ikväll. Återkommer troligen med ännu en bildkavalkad från kvällens aktiviteter.

Känner du dig manad att posta ett skott humle i ett vanligt brev till mig – så är jag evigt tacksam och du kan räkna med fika nästa gång du tittar förbi här. Det är stört omöjligt att få tag på humle här uppe. Adressen är Sandviken 1, 93894 Arjeplog.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.