Scheptisk

Som den gamla hemkära kräfta jag är så är jag inte alltid så positiv till förändringar. Den här nya bloggplattformen till exempel. Min första känsla är att lägga ner. Det tar för mycket  kraft att lära sig nymodigheter och det var så enkelt förut. Man kunde tvärskriva ett inlägg, lägga in en bild och man visste precis hur det funkade. Känner jag mig själv rätt så kommer jag kanske så småningom att vänja mig och kanske orkar sätta mig in i det nödvändigaste. Den som lever får se. Man är ju ingen ungdom längre gubevars.

8 kommentarer

  1. Michael Forsberg

    Glad Midsommar på er alla!KÄMPA;KÄMPA;KÄMPA,vi är många som vill se och läsa dina underbara och underfundiga texter!

  2. Birgitta

    Tack! Blev lite orolig att din underbara blogg skulle försvinna, men ordningen återställd. Önskar er en fortsatt fin och skön midsommar med barn och barnbarn och kanske även solsken.

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Tack Birgitta! Nej, jag lär nog fortsätta ett tag till även om jag inte är kapabel att tillägna mig alla trix och nymodigheter. Roligt att du gillar min blogg! Önskar dig en fin sommar, glada dagar och så sol förstås!

  3. Corina Selberg

    Även jag är en kräfta och egentligen har jag väl också lite svårt för förändringar men du ska se att detta blir inga som helst problem 😉 Åldern är ingen legal orsak 🙂 Man lär så länge man lever heter det ju.

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Ja du har så rätt. Är bara lite motvallskäring emellanåt – till nymodigheter:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.