En typisk Gunnelgrej – igen!!

Idag hittade jag banankartongen som innehöll två av dessa urfina kak-kupor som jag fick av min syster Ellen innan vi flyttade hit. De passar perfekt att ha i cafedelen av butiken och skydda wienerbröd och bullar från  flugor och skräp. Blev lite nostalgisk när jag fann dem och började fundera på om det rent av var exakt 3 år sedan, alltså den 1 augusti 2010 som vi anlände hit till Sandviken med vårt flyttlass. Gick tillbaka i bloggen  till 2010 för att kolla och fick mig ett gott skratt! Det var nämligen den 1 augusti för 3 år sedan som jag bloggade om dem förra gången. Så här skrev jag då :

Jag fick en alldeles underbar present av min kära syster som hon hade släpat med sig ändå från Amerrkat. Eller rättare sagt två likadana. Riktigt typisk ”Gunnelgrej” som kommer att komma väl till pass på buffebord och liknande. Vad de kallas för vet jag inte, men någon av humoristerna i gårdagens paltsällskap hävdade att det nog var ÅÅ-kupor;)

2 kommentarer

  1. Karin

    Såå nostalgisk jag blir, fick en liknande (blå, rund, med blommor) av min kära bortgångna svägerska för många år sen, inköpt i Umeå. Tyvärr är ”kupan” också borta nu men jag tycker de är så ”mysiga”. Ska verkligen försöka besöka dej i butiken och handla wienerbröd, vi är i Jäckvik i husvagn varje vårvinter.
    Njuter av dina fantastikt fina bilder från fjällnaturen, alla årstider!!! Tack för dem!

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Ja visst är de fina! Klart du ska komma och löpa wienerbröd någon gång. Om du vill vara stensäker på att det finns nygräddade så slå en pling innan så ser jag till att det är laddat i butiken:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.