Jag hade en gång en båt….

Avrundar en lång och händelserik dag här i vykortet som avslutades med en mysig samling av Sandvikenvänner i kåtan.  Nu har vi sagt godnatt  så våra gäster som bor närmast kåtan skulle få lugn och ro. R är still going, vilket är ett smärre mirakel eftersom han bara sovit ett par timmar i natt som gick. Det häftiga regnandet fick sjön att flöda och igår natt när vi skulle till att gå i säng såg R att en av båtarna hade drivit iväg. Kl 01 begav han sig ut med pannlampa i en annan båt för att försöka hitta båten som han skulle skjutsa jägare över sjön med i morse. Kl 03 kom han hem – utan båt, ställde väckarklockan på 05.30 och började dagen med fortsatt båtjakt. Kl 08.30 var han hemma med båten på släp. Efter en intensiv dag i butiken fick vi trevligt sällskap till middagsbordet av Anna-Lena och Manne från Umeå. Nu är vi nöjda trötta och ganska milda i själ och hjärta. Gonatt från vykortet för denna gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.