I kikaren…

Hösten är här på allvar och den första frostnatten är avklarad. Storpappa har tydligen  bakdag i himmelrik och har strösslat en massa pudersocker på fjälltoppen. vackert och lite vemodigt. Talgoxen hoovrar utan för fönstret och vill meddela att nu är det minsann hög tid att plocka fram talgbollar fågefrön och annat smaskens. Efter ett par näst intill gnagarfria år har jag nu sett  den första musen på länge svissla förbi. Kanske vi får se våra gamla vänner jordugglorna snart igen.

Havsörnen är i faggorna och har uppenbarligen siktet inställt på kvarvarande små sjöfåglar. Men i vår kikare ser jag bara linssoppa. Så frustrerande!!Åh vad jag skulle önska mig en bra kikare. Vi pratade idag om att investera i en sådan så vi kan följa årstiderna och våra vänner djurens liv och leverne bättre. Vet du något om kikare? Vad är det allra bästa, vad ska man satsa på, eller finns det någon som har tips på var man kan hitta begagnade superkikare eller kanske något militärt överskott. Tacksam för tips:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.