Stiliga Tjurskallar

P1130529

 

Stolt jägare med nyfälld udda 18-taggare. Ännu stoltare är jag som har en sådan fantastisk gubbe, som klarar att få hem en sådan här kloss alldeles på egen hand. För detta krävs ett stort mått av uppfinningsrikedom, kraft och tjurskallighet.  Grattis till gubben min! Idag är ju sista jaktdagen så i morgon inträder en ny fas i vårt fjälliv. Husmodern ska då bege sig ut på premiärfiske med en annan fanatisk fiskartjej. Det gäller bara att hitta lite is;)

5 kommentarer

 1. Moffajinko

  God em. Kan man kalla detta där för kronorna på verket?!?!
  Hoppas Du hittar lite is att vara på och en massa fisk under isen!!
  Kommit ca ½ tum snö i em. här i Lycksele.
  Lev väl, ta en varm cognac och må bra!
  Hälsningar Roger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.