En Gunneltradition

 

Så är det dags igen!

För femte året i rad presenterar jag Gunnels barndomskalender under december månad. Ni är alla välkomna att följa min adventskalender med barndomsminnen från min uppväxt i Västerbottens inland under 60-70-talet.

Förutom mitt vanliga vardagsbloggande kommer jag nu varje dag fram tills julafton att ge dig ett barndomsminne med julanknytning. Från dig som känner igen dig, minns, eller på något annat sätt berörs av det jag skriver, önskar jag i gengäld att få ännu fler guldkorn i form av kommentarer, julrecept, tummar, eller kanske till och med att få ta del av något av dina egna julminnen.

För att locka dig att följa med kommer jag att någonstans i varje kalendertext att gömma en eller ett par stor bokstäver. Ett antal bokstäver bildar alltså en ordföljd tagen ur en julsång. Den sista bokstaven i strofen kommer först. Den person som först mailar det rätta svaret, samt namn och adress till mig kommer att få ett gott hemgjort julpris, min ljuvliga hembakade marsipanlimpa. Dessutom bjuds vinnaren möjlighet att få gästblogga ett eget julminne. Lycka till o välkommen till min julkalender som börjar i morgon.

 

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Åh vad glad jag blir! Din barndomskalender är så fantastisk och jag väntar verkligen på lucka 1. Önskar dig en skön advent med lite mindre blåsväder så att du kommer dig ner på isen för lite korta guldstunder.

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Så roligt Birgitta att du gillar och följer kalendern. Önskar dig en härlig julmånad med glädje och skön ledighet i juletid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.