Sist men inte minst

nyalex

Min älskade yngste son Alexander fyller 24 år idag. Lillebroren som blev det längsta av mina barn. Det känns ofattbart hur snabbt livet rusat förbi, att det gått 24 år sedan den där kalla januaridagen då han föddes, men mest av allt känns det trist att inte få träffa honom och få ge en riktig födelsedagskram. Alla ni som är mammor vet hur gärna man vill samla alla de sina kring ett dukat födelsedagsbord bland familj och vänner, äta gott och skratta tillsammans just när det är födelsedag. Detta oavsett om födelsedagsbarnet är 5 eller 30 år. Jag önskar förstås honom allt gott, hälsa, vänner, kärlek, jobb och ett meningsfullt liv. Jag hoppas att han får bevara sin milda och goda personlighet genom livet, att han alltid ska veta vart han kan vända sig om det krisar och att vi aldrig någonsin ska tappa kontakten med varandra.

Ha en riktigt fin födelsedag min älskade son!  Kom snart hit och fiska med mig igen. Jag lever än på de mysiga juldagarna då jag fick rå om dig. Vi ses snart i Umeå!  Ha en fin födelsedag Alex. Robert och Leo hälsar så gott!

Alex o Mathilda – på toppen av livet

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.