Tankar

Nu är det snudd på tomt i tanken. Dags att fara ut en stund på isen och tanka kraft. Mitt räddningshål när livet suger. Ibland känner man sig som en liten manet. Blöt genomskinlig och nära att försvinna till en blöt fläck. Så kommer uppmuntrande tillrop från ett håll och stöd från ett annat. Ett ord, ett ställningstagande eller lite kurage. Genast växer man till lite. Glöm inte bort hur viktig du är för din medmänniska. Se dig omkring i livet, hemma, på jobbet eller i vänkretsen och vet – att du även med minsta möjliga insats kan rädda dagen för en annan människa. Med lite värme och kurage ser världen genast lite bättre ut. Önskar er alla en fin helg.

4 kommentarer

  1. Ulla

    Du är så bra på att beskriva vardagssituationer som alla eller i alla fall många känner igen sig i, det är sånt som får fart på tankar och minnen. Jag trodde inte att jag kom ihåg nåt men så väcker du minnen, kul! Fortsätt och inspirera.

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Så underbart att höra att jag nästan får gåshud. Det är ju det som är min högsta önskan:) Att beröra och väcka glömda minnen till liv:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.