Kärlek och semlor

hjartsemmelMed anledning av alla hjärtans dag, så tänkte jag göra två flugor på smällen genom att baka hjärtformade semlor till oss och till kära vänner som tillbringar dagen här i Sandviken. En kulinarisk för att inte säja sensationell felbotanisering i kylskåpet kunde ha gjort dagens semmelfyllning inte bara unik och vämjelig  utan också vackert rosafärgad och grann. Jag var nämligen nära att ta plastkorven med tinad leverfärs istället för mandelmassan men hann lyckligtvis hejda mig i tid innan jag sprättade hål på den…..

Hur som helst så önskar jag er alla –  nära och kära, kända och okända, vänner och fiender – en riktigt fin och okommersiell alla hjärtans dag. Passa på att pussa och krama varandra. Det är alldeles gratis. Eller gör som jag – sväng ihop något ätbart.

En kommentar

  1. Karin

    Vilken tur att du inte tog leverfärsen!! Semlorna verkar ljuvliga! Har pussat på min älskade make, ätit en jättegod middag, sen kaffe o cheesecake. Tack för din blogg, blir så glad av den, längtar efter den o läser mest varenda dag! Får även sån längtan till vårvinter o fisketurer, nu är den tiden nära. Varma hälsningar från Karin i P-å, just nu på ett mkt blåsigt Teneriffa( varning för oväder här under helgen) Tyvärr !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.