Guld!!!

Läser att det flödar guld över vissa Arjeplogsbor som har ett visst postnummer – och som är med i postkodlotteriet. Känner mig turlig!! TUR att jag inte bor i det postnummerområdet…för det hade varit för nesligt att inte ha en lott när vinsten äntligen kommer. Grattis till alla som får sig en extra hacka såhär på höstkanten! I ett svagt ögonblick funderar jag på att beställa en lott – men statistiskt sett borde inte att Arjeplogpostnummer  bli aktuellt i vinstlistan igen inom överskådlig framtid.

Här får jag nöja mig med myrens gula guld – och med mina egna ”Guldfyndigheter” förstås. Känner och ser  emellanåt hur det glimmar till i skattkistan. Idag ska jag försöka spela in min senaste låt – Sommarsorti – den passar bra när man vill tacka av och minnas sommaren med ett stänk av värme och vemod. Någon guldskiva blir den aldrig, men den är faktiskt (hållföröronaJante) jättefin och förtjänar min stolthet!

8 kommentarer

 1. Eva Gerdin

  Grattis till vinnarna ! Själv har jag haft en lott i 7 år men aldrig vunnit annat än en ny lott en gång per år. Misstänker att alla gör det för att de vill hålla oss kvar. Har tänkt vara med tills jag fyller 70 år för då blir pensionen lägre !
  Du har tur du som hittar ditt eget guld !
  Skulle gärna vilja veta var i Umeå du skall föreläsa och när ? Önskar så gärna lyssna på dej du fyndiga kvinna !

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   Den ligger på min facebooksida nu. En stund iallafall:) Jag kanske besinnar mig och tar bort den:)

 2. michael forsberg

  Varför sikta på guld när platina finns 🙂 Ser fram emot din föreläsning den 24sept.Önskar er allt gott i Guldgruvan eran.

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   Ja det förstås Michael! Oj, kommer du på föreläsningen!! Nu blir jag lite nervis:) Ha det gott!

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   Ja så är det ju Lennart:) men jag har då aldrig hört talas om en postkod som vunnit två gg efter varandra så det var mer en känslomässig reflektion. Tror det är mer troligt att blixten slår ner i kaffekoppen:) men hoppet ska man kanske hålla vid liv:) Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.