Solbritts beskyddare

Redan första veckan vi bodde här i Sandviken fick vi förmånen att träffa Kjell Holmbom som körde sopbilen. När vi fick höra hans engagerade berättelse om hans och hustruns hjälparbete i Kenyas slum kände vi omedelbart att vi ville bidra på något sätt. Nu har Sandvikens Fjällgård AB:s gäster och kunder skänkt pantburkar och flaskor i 4 års tid!! Helt fantastiskt så många säckar vi fått skicka med Kjell. Symbolen för vårt bidrag till människorna i Kenyas slum fick bli lilla SolBritt (namngiven efter Kjells fru :)) Hon är nu en stor flicka och har börjat förskolan samt fått ännu ett litet syskon. Vi får regelbundna uppdateringar om Sk-aid`s fantastiska arbete och känner oss glada att vi får vara med och bidra. Stort tack till alla er som är med och hjälper på olika sätt. Titta in på https://www.facebook.com/pages/SK-Aid/381775551893969?fref=ts och se på vad dessa två eldsjälar lyckas åstadkomma med ett brinnande engagemang och seriösa och konkreta sätt att hjälpa. Du kan också stödja dem på andra sätt. Kontaktuppgifter finns på sidan.Ett stort tack och varma tankar till Kjell och Sol-Britt Holmbom för den skillnad deras engagemang gör för så många små och stora medmänniskor i Kenya.sollans
solbritt1
DSC_4636
IMG_2109
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.