Röda hund…..

Min lilla lurviga hypokondriker tror att han har fått en släng av röda hund. Suckar och tittar på mig med sina vackra bruna hundögon. han vill nog gärna få lite ”frolic-medicin”. I själva verket har han råkat komma lite för nära husses rödfärgspensel och har fått några prickar på sidan.

Vad värre är att han lyckades öppna glasdörrana på farstubron och smita ut igår kväll och då sträckte sig eller på något sätt gjorde illa sig i vänster bakben. Syster matte bäddade åt oss båda två på rumsgolvet där natten spenderades med ompyssling, massage och lite nospussar. Oj vad han förstod att han fick empati! Idag ser det lite bättre ut för vovven, men matte hade glömt hur det var att nattvaka för småbarn eller sjuka gamlingar och ser lite blek och trött ut idag.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.