Ingen bra mellantid

I kölvattnet efter de glittrande juldagarna infinner sig för mig i vanlig ordning ett visst vemod, vaccuum eller tomhet – kalla det vad du vill. Kontrasten mot den intensiva förjulstiden och flera dagars relativ vila skapar en kombination av ledig fröjd och rastlöshet. Dagens butiksarbete har lyckats distrahera mig och nu framåt eftermiddagen så känns det mycket bättre. Jag undrar om det finns någon annan där ute som känner igen sig i detta fenomen i juletid?

3 kommentarer

  1. michael forsberg

    Jo,det känner jag igen,MEN sen nåra år tillbaks DÅ upptäckte jag att bästa vapnet är vår förmåga att välja en tanke framför en annan. God fortsättning

  2. Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

    Ja det är en mycket bra strategi Michael. Men ibland blir jag överrumplad av en känsla och hinner inte göra ett aktivt och klokt tankeval! Men jag får fortsätta att öva. Trägen vinner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.