Mitt emellan

Idag har vi varit mitt emellan två riktiga busväder. Ett svenskt och ett norskt. Det har blåst och vräkt ned snö både på andra sidan gränsen och ner mot skogslandet. Turligt nog med tanke på att snöröjaren är ”ur funktion” så känns det skönt att det kommit måttliga mängder. kanske vi har fått sammanlagt 1 dm snö de senaste dygnen, men det har drevat en del och lagt sig i vita dyner på mer och mindre lämpliga ställen. Folk är så snälla och vi har fått flera erbjudanden om hjälp, men vi har klarat oss själva hittills. I helgen kommer några Sandvikare som kan snöröja med Lillvännen.

Konvalescenten kan i alla fall gapa och svälja själv. Syster Gunnel finfördelar mat och känner sig som förflyttad till sitt gamla jobb:) Men patienten är ännu lydig, rätt medtagen och har diverse medikamenter som ska ur kroppen innan han börjar protestera som vanligt igen. Bäst att passa på att bestämma en massa medans jag kan. Han har dock under dagen vaknat ur dimmorna och börjar bli riktigt haj på att klara saker och ting med vänsterhanden.

En kombinerad hundrastning och minifisketur längs sjön och tillbaka för min och Leos del gav några riktigt fina fiskar och en trött och glad hund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.