Get-lagen

daggens

Nu börjar man att känna sig som en männisch efter den senaste veckans flängande. Den gångna helgen har jag levt som i ett töcken och jag har varit alldeles slak och känt mig som ett riktigt määhäääää. Är det månne sviterna efter den där ”get-lagen” som man har hört talas om? Ja ni ser ju – humorn är ännu på en något sämre nivå än vanligt så det kanske tar ett par dagar till innan man är tillbaka i sin vanliga form igen.

En förmiddagstur med fiskespöet i högsta hugg var precis vad jag behövde denna måndagsförmiddag. Nu får jag kanske upp rödingnivån i blodet igen nu när jag får tanka lite förstklassig Omega-3. Denna vecka har norrmännen sportlov. Det märks på vägtrafiken och på stugbokningarna den kommande helgen. Nästa vecka är det istället nästan helsvenskt i bokningspärmen. Frisk luft, fina fiskar och lediga dagar i snödrivor stugor och vagnar. Vi önskar oss och dem riktigt fint vårvinterväder, fint före och huggvilliga fiskar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.