Strålande dag

knonda

En riktigt strålande fin sportlovsdag bjöd idag fjällvärlden på till alla våra gäster. Själv begav jag mig ut med skotern på en kombinerad hundrastning/fisketur i morse när det ännu var -15. Plötsligt slog luftrören igen ordentligt – för första gången i mitt liv, och jag blev så tät att jag nästan inte kunde andas samtidigt som jag började blöda näsblod. En riktigt obehaglig upplevelse då paniken för en stund låg på lur. Kyrkorgelsymfonin från mitt bröst hördes så tydligt att Leo satt tyst på isen och tittade helt förundrad på mig. Efter att ha blundat och andats inne i jackan en stund släppte det något men det blev ingen lång fisketur utan tillbaka hem och in i värmen. Den spegelbilden av mitt nedblodade ansikte kunde ha platsat i vilken skräckfilm som helst.

Här hemma har vi fått njuta av det granna vädret från insidan av huset, men det är inte fy skam heller med tanke på vår fantastiska utsikt.

granndag

2 kommentarer

  1. Christina Harrefors

    Hej
    ett konkret tips från mig som också blött näsblod: Sätt en ”dutt” vitt vaselin i vardera näsborre innan sänggåendet och lät verka över natten. Extra viktigt i samband med förkylning. Fick tipset av en öronläkare och det har haft mycket god effekt.
    ha de gott
    hälsar
    Christina

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Tack för en bra huskur Christina:) Skall testas nästa gång! Glad påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.