Blodtrycksmedicin

Sådana här obegripligt vacka och vindstilla morgnar borde kulturminnesmärkas. Syster Gunnel lyckades lura ut husbocken för frukost on ice, och fick därefter omkull honom ovanpå skotern för en stilla tupplur i solskenet i den knäpptysta vackra vita världen. Hädanefter skall detta ordineras dagligen med tanke på att blodtrycket efter hemkomst var hälsosamt lågt i jämförelse med andra morgnar. Återkommer med soliga bilder från denna ljuvliga dag.

4 kommentarer

 1. Karin i Piteå

  Vilken lyckans ost! eller ostar! Att äta frukost på is med kärstan, att få vila i den tysta, vackra fjällnaturen, kanske också få nån fisk, rena rama hälsokuren! Såå helande! Längtar redan till nästa vårvinter!!! Pga sjukdom denna vinter blev det få dar i Jäckvik, hoppas ta igen det nästa vår, ser ljust ut just nu.

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   Hoppas du får bli frisk och pigg till nästa säsong Karin! Det är livskvalitet så det knakar om det. Nu stundar en annan härlig tid när naturen vaknar. allt gott önskar jag dig. Tack för en fin kommentar – ursäkta mitt sena svar, men det har varit en hektisk tid. Nu kommer lugnet:) Det ska bli skönt!

 2. Caanita

  Jag tror, att syster Gunnel, med sin förmåga att på ett måleriskt sätt beskriva naturen, i allra högsta grad bidrar till blodtryckssänkandet.
  Svårigheten kan ju dock bli, att få husbocken att inse att dosen måste tas tidigt på morgonen!

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   🙂 Vilken härlig kommentar Caanita! Får ställa väckarn lite tidigare helt enkelt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.