Lammtjofräs

Allt som oftast blir matlagningen högst improviserad. Speciellt intensiva arbetsdagar som t ex idag och man slänger något i grytan i all hast – mellan pling och plong. Idag har det varit mycket folk i butiken och fötterna känns ömma och det kurrar i magen. R har varit ute hela dagen och jobbat. Den sista biten från den norska vildsauen vi beställde förra hösten – ska nu förtäras. Nej förresten. Vi har ett stort lammlår kvar i frysen, och om allt klaffar får vi snart levererat ett sprillans nytt lamm som levt hela sitt unga liv en sommar i frihet på norska fjäll. Den här köttbiten fick sällskap av diverse färska kryddor, grönsaker, krossade tomater och en vinskvätt. När vi stänger butiken så blir det att bänka sig och avsmaka anrättningen. Om jag ska tro på doften så blir detta supergott. Önskar er alla en trevlig lördagskväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.