Instamatic – Kom tillbaka – Allt är förlåtet

Inatt är det läge för fina bilder på månen. Om man nu kan fotografera vill säja. Gillrar upp kameran på byggsågen här ute, bättrar på med ett par tvivelaktiga pocketböcker av varierad tjocklek att palla upp med. Det hjälpte dessvärre inte. Månen ser blaskig och vit ut. Kunde lika gärna ha fotat en ficklampa på nära håll. Medans jag väntade på att kameran skulle göra sitt så smyghärmade jag en mus – det skulle jag inte ha gjort just då. För direkt kom två stora nyfikna ugglor och cirklade alldeles ovanför mitt huvud. Det hade varit något att fota istället för gammånen. Jag blev lite otriven och gick in. Kände inte riktigt för att ha ugglor intrasslade i mossen. Vill dock inte ge upp än så jag ska prova att ta några bilder till. Nästa gång det är blodmåne är jag nämligen typ 89 år…..För att inte tala om hur gammal månen är då!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.