Rodnar……

P1190074

P1190065

P1190066

Hela naturen rodnar samtidigt som det är dags för eftermiddagspromenad med Leo. Jag upphör aldrig att förundras över alla dessa färgskiftningar som ärså vackra att det värker i själen. Förberedelserna för vintern pågår för fullt och snart har alla våra vintergäster ställt upp husvagnarna och är beredda när säsongen börjar. Inne eldar jag i kaminen och Leo spanar på småfåglarna som förser sig från de olika stationerna med fågelmat. Jag kommer aldrig ifrån att det ser väldigt kallt ut att vara talgoxe och fryser nästan konstant trots en hel del värmande underhudsfett, varma kläder och rumstemperatur. Det enda vi har gemensamt för övrigt är väl att vi kör med mycket frön och bacon i den dagliga kosten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.