Ny inspiration

solskenaSom synes har det varit glest mellan inläggen ett bra tag nu. Kände mig ganska trött på mig själv, mina ord och mina bilder och utgick från att det även gällde alla er där ute i den stora världen. Så dimper det ner ett mail från någon som säjer att hon saknar mitt bloggande. Minns ni Göingeflickornas ”Ett brev betyder så mycket”? Det behövdes inte så mycket mer för att få en skvätt inspiration igen. Samspelet med er läsare är själva bränslet.

Nu börjar vi närma oss högsäsongen. Våra norska vänner har sportlov redan nu och i bokningspärmen tjocknar det för var dag som går. Alltid roligt men också intensivt och vi måste hålla oss friska. Efter olyckan i juni har jag av och till känt mig urholkad och stresskänslig vilket påverkat min kreativitet negativt  både på skrivande och fotande. Nu känns både tummen och resten av Gunnel på uppsving igen. Har accepterat att tummen aldrig blir riktigt densamma men  den fungerar hyfsat i vardagen igen.

Solen är tillbaka och genomsyrar kropp och själ med hopp och liv. Jag försöker ge mig ut på isen  tidigt några dagar i veckan för att fiska och tanka kraft en stund innan jobbet. Man blir som ny, hjärnan blir klar och tankarna krispiga. Tacksam att ha denna möjlighet. Idag bet nordanvinden mer än vanligt men jag nästan njuter av den bitande kylan och naturkrafterna som påminner om min litenhet i det storslagna.

Nu är arbetshelgen kommen. Tankar kraft i soffhörnet inför en intensiv butikslördag. Men känner jag mig själv rätt så ställer jag klockan på tidigt och beger mig ut en stund för att hämta kraft och fina firrar. Önskar er alla en fin helg!

leeo1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.