Spioner!

På den där fäjsboken poppar det upp små reklammeddelanden mest hela tiden. Antagligen något litet spionprogram som har koll på vilken typ man är, vad man äter och vad man har för stil. På min sida bombarderas jag idag av bantningstips och stroketest och nicorettereklam. Kanske den där lilla spionen rent av har koll på att man tjyvrökt någon gång tidigare i livet.  Det är väl bara en tidsfråga innan Miss Mary of Sweden dyker upp där med sina före och eftersilhuetter.

Igår fick jag till min förvåning  reklam från en modesajt. Nämligen zalando.se  Den där lilla spionen kanske inte hade sett hur jag verkligen såg ut igår med städhuckle förkläde och storstövlar – som på väg till ett tidigt Blåkulla.

Zalando visade upp ett grällt spektra av mönstrade tights i illasinnade färger. Heltäckande mummelbyxor  i spandex med psykedeliska naturmönster. Jag rös lite vid tanken på hur jag med min kroppshydda skulle ta mig ut i ett par dylika.  Att se ut som ett helt naturprogram eller en regnskog känns inte riktigt bra. Och när man minst anade det kanske man kunde höra David Attenboroughs viskande stämma någonstans inifrån djungeln. Jag skulle då definitivt skylla på honom i alla fall

Nu fick jag en reklam för att ”donera ett skratt”. Jag hoppas att det var just det jag gjorde:) Ha en fortsatt fin dag gott folk!

2 kommentarer

 1. Roger j

  Hej Gunnel Har under en längre tid undrat om du övergivit oss som följer dig., men till min lycka så har du återkommit med dina funderingar som glatt mig mycket. Tack för dina tankar som ger oss plats för eftertanke och reflexion över livet. Tack än en gång
  Roger j
  .

  • Gunnel Hedman (inläggsförfattare)

   Hej Roger och tack för uppmuntran. Ibland blir man bara lite trött på sig själv och sina bokstäver tankar och bilder. Men sommaren brukar bidra med både ny energi och vackra vyer. Jag återkommer:) Roligt att du gillar mina inlägg! Vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.