Äntligen!

idag

 

När liks hösten övergår i vinter så får det gärna bli med besked vad mig anbelangar. Idag hade äntligen en liten kant med is växt till under natten och jag provade att ta mig ett par steg ut för att äntligen få premiärdoppa kroken.  Ett knapp stövelskafts djup under isen och med ett tveksamt agn blev det premiär trots allt. Fick en matröding men inte mer. Har svårt att lämna huset pga jobb och utspisning av jobbare. Minkfällan står ännu tom men jag hoppas att få ta den gynnaren snart. Minken hör inte alls hemma här så i år har äntligen fällan kommit ut. Först fick jag en ingenjör i den efter att ha konsulterat en teknisk hjärna. . Ett vrål och ett plåster senare var fällan äntligen gillrad för en snabb och smärtfri minkdöd. Nu lngtar jag till i morgon. Direkt efter jobbarfrukost är ordnad så beger jag mig ner en stund innan varuleveransen kommer och jobbet kallar. Obotlig fiskenörd. Det är jag det.

nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.