Tulipanens dag

DSC_1014

Till alla mina fina vänner från förr och nu, från när och fjärran. Här och där. Ni som på olika sätt berikar livet och gör vägen lättare att gå. Tack för att ni finns! Här kommer i brist på äkta vara en bild på lite tulipaner och varma hälsningar från mig på tulpanens dag♥

Läste nyss ett gammalt blogginlägg som jag skrev 2009 om då R plötsligt uppenbarade sig med en tulpanbukett – en helt vanlig dag – som visade sig vara just ”tulpanens dag”. Gladare än så blir jag sällan. Vill därför passa på att rikta en uppmaning till er läsare: Gubbar, gummor, karlar, kvinnfolk, män eller hen! Gå ni och gör sammalunda! Överraska din kvinna, gumma, sambo, äkta eller oäkta hälft, mamma, pappa eller någon annan som du älskar eller uppskattar med en sprudlande tulpanbukett – en vårens budbärare – och du kommer att få uppleva givandets glädje. Jag lovar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.