Ingen bra mellantid….

I kölvattnet efter de glittrande juldagarna infinner sig för mig i vanlig ordning ett visst vemod, vacuum eller tomhetskänsla. Kalla det vad du vill. Kontrasten mot den intensiva förjulstiden och flera dagars relativ vila skapar en kombination av ledig fröjd och rastlöshet. Dagens göromål kanske lyckas distrahera mig och förhoppningsvis så känns det bättre framåt eftermiddagen. Jag undrar om det finns någon annan där ute som känner igen sig i detta fenomen i juletid?

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Jag känner verkligen igen mig i detta som du skriver – ”ett visst vemod, vacuum eller tomhetskänsla” efter jul. För mig hänger det nog mest ihop med omständigheten att mina två söner med familjer varit hos oss och förstås åkt hem igen. Som tur är har jag dock min kära Peggy som tröstar mig så bra.

    • Gunnel Hedman (inläggsförfattare)

      Jag har förstått att vi är många som känner såhär. Önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.