Sportlovstider

fjäll36

Vårt besök i Jokkmokk åtföljdes inte bara av fina minnen utan även av diverse snuvor och hostor. Så vi är lite glåmiga och grå för närvarande, men förr än vi anar piggnar vi till och  ämnar göra även den här högsäsongsperioden så bra som möjligt för kunder gäster och besökande vänner.  Dagarna blir allt ljusare och solen gnistrar i den vita snön . Nu börjar sportlovstider, först norska sportlov och därefter svenska. Den här bilden är tagen en senvår. Den där tiden när det är lätt att köra överallt och folk färdas vida omkring och gräver snögrottor att avnjuta de fina dagarna i. Den femte årstiden. Vi hoppas även hinna få njuta lite själva av denna vårvinter. Jag kniper ju åt mig mina gryningsfisken förstås – som vanligt. Det som är själva toppingen på det ljuva livet här uppe i hörnet. Så samlar jag kraft att möta arbetsdagen med glädje. Nu blir det spännande att se hur det går, om det finns några seriösa vykortsspekulanter!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.