Ibland…..

Ibland tar det tid innan man riktigt kan urskilja vad man ser, innan man vet vad man har att göra med, eller innan någon visar sitt rätta jag. Ibland får man aldrig veta vem som döljer sig bakom masken.

Ibland tar det nästan ett halvt liv innan man vet vem man själv är och kan skilja på det och på den man egentligen vill vara. En del lever ett helt liv utan att förstå skillnaden.

Klarspråk är befriande och uppfriskande men kan vara hisnande och till och med smärtsamt. Att tala ur skägget lite oftare är min egen hemläxa till mig själv även om jag inte har någon skäggväxt att tala om.

Ibland när man kisat en stund så uppenbarar sig nästan osynliga lyckor, fantastiska scener eller överraskningar. Det är sånt som människan behöver på livets understundom trista väg. Att få skåda hoppet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.