Broddway

Högsta prio idag är att skrapa/sanda   de mest trafikerade stråken på gården – Broddway, Gunnels gata och  vägen To the Loo. För övrigt rekommenderar jag er alla att spänna på er broddarna. Det är halkrisk ÖVERALLT häromkring idag och man kan ju inte sanda hela fjällvärlden. Hoppas på lite krispig frost och någon cm snö så det blir farbart igen.

2 kommentarer

  1. Sven-olof Strömgren

    Broddway !!!!! Ha,Ha,Ha!!!
    Lika roligt är frågan : Vad är tubgas!!! Emellertid kopplas detta inte precis till korv,möjligen korvliknande fingar (ej ovanligt) samt möjligtvis tår(sällsynt).
    Oavsett så läser jag med glädje dina reflektioner blandat med humor som många har gädje av i dessa mörka tider!
    Skriver olovandes detta då jag är på jobbet.Fortsätter nu i landstinget tjänst med provtagning o andra delikata uppgifter.Ha det gott o fortsätt med dina fyndiga skrifter.
    Undras hur många som läser dina formidabla berätttelser?
    Ha det gott! njut av utsikten o är (nästan lika fint ) som från norra Ammarnäs där man kan promenera även till Örnbo om man vill förstås.
    Ha det gott ! S-O.S

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Sven-olof Strömgren (2012-11-16 12:39)
    Tack S-O för din inspirerande och roliga kommentar. Hoppas du fortsätter att läsa och feedbacka med spirituella fyndigheter. För närvarande står min räknare på 2828778. Man hisnar vid blotta tanken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.