På morgon när jag vaknar, vem saknar jag då….

Gårkvällen försvann i sömnens töcken då både R o jag knoppade in i fåtöljfamnen och vaknade när klockan passerat midnatt. Det var nog precis vad vi behövde efter den långa resan. Tankarna är kvar hos lilla familjen i Gislaved och idag främst hos Sandra som inte är pigg. Hoppas nu att antibiotikan verkar snabbt så hon får krafterna tillbaka. Den här versen den säger ganska tydligt vad jag tänker om lillvännen.

 

Om dagen i mitt arbete är du i mitt sinn   om natten när jag sover är du i min dröm   om morgon när jag vaknar, vem saknar jag då   jag saknar lilla vännen, den aldrig jag kan få

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. annkristin

    Hej Gunnel!
    förstår att du haft det underbart i helgen som tydligen innehållit både det ena o andra trevligs sammankomster…full pott på en helg..:)…men förstår ju att det allra allra bästa var att få träffa lillprinsen..:)
    ja man får se framemot den dagen man själv blir farmor..men det kanske dröjer några år..men den som väntar på något gott……;)
    ha en fin tisdag…trots det väldigt trista vädret..själv har jag en ledig dag efter arbetshelg..

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till annkristin (2009-11-03 12:38)
    Håller med om det trista vädret! Vi får trösta oss så gott vi kan. Ja helgen blev verkligen full pott, och du har något att se fram emot när det blir dags för dig att bli farmor:))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.