Ovigulant, Ovigulantare, Ovigulantast

Jag passar in på alla tre böjningsformerna ikväll. Den här veckan har innehållit mer fysisk aktivitet än vanligt och framförallt isborrandet framkallar små kvidanden ur förkrympta och bortglömda muskelgrupper. Jag antar att morgondagen kommer att bära med sig nya dimensioner av begreppet träningsvärk. Inser att det mest sannolika sättet att få mig fysiskt aktiv är att ta mig med på fiskerelaterade aktiviteter - då kan jag gå och tjava både länge och gärna. Kanske man skulle prova att dupera sig själv genom att montera upp en "fiskdamm" i gymet?

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. Gunnel Forsberg

  Svar till Jan Nilsson (2010-02-13 18:43)
  Ja det är ju det optimala. Det finns dock några hakar…för det första är den i Gauto, för det andra för tung för att bära med sig när man inte är skoterburen och för det tredje – jag är nästa för kort för att kunna använda den. En lätt eldriven vore rena rama drömmen!!

 2. Kin@

  Jo du:O)!
  Och tänk på alla som rynkar på näsan åt fiske och påstår att man bara sitter still:O)
  Tur du får värma upp lite, till då du ska hänga på oss:O)
  Vi sitter inte stilla mycket, så träningsvärken och ”ovigulanta” tanten och farbrorn kommer fram tidigt på kvällskvisten.
  tsss, proffsen använder handdriven borr!

  Nä, skämt åsido, motorborrar får endast användas av sjukliga personer på tävling, de med t ex hjärtfel och så gamla är vi väl ändå inte?!?

  Köp en sådan där vit, som jag har=Mora Nova…
  /Kin@

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Kin@ (2010-02-13 20:59)
  Jo jag sneglade lite idag och såg hur lättborrat det verkade vara med den vita. Får bläddra lite i bankboken. Kanske får önska mig den i julklapp nästa säsong!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>