Takdropp

Sol, mars, takdropp och vita vidder får mig att längta ut, med chokladtermos, ostmacka och apelsin mot en solvägg. Hoppas det fina vädret håller i sig tills min helg börjar – imorgon. Hur tillbringar du den här fina vårsöndagen?

Etiketter: , , , , , ,

14 kommentarer

 1. M&E

  Precis vad vi gjort idag, choklad & ostmacka & korvgrillning, fast i snögrop – de e KALAS de!!

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Maria Skiddi (2011-03-06 19:31)
  Jobbare behöver solen extra mycket för att orka. Hoppas du får en ledig måndag eller tisdag nu efter jobbhelgen;)

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till M&E (2011-03-06 19:15)
  Det låter supermysigt! Hoppas det blir fint väder och läge för mer uteliv till helgen:) Sparar några rödingar till M. Få se om hon kan toppa storrödingen från Gauto:)

 4. Maria Skiddi

  nope, jobbar även mån, tis, on, to…men man kunde vart arbetslös!! så det är int fy fan=) jag har 80 kvm altan i absolut solläge hela dan så när jag är ledig ligger jag som en amöba på den längre fram..

 5. Marianne

  Hmmm.. känner en viss press :) E har t o m köpt mej en egen ”storskräck”. Vi ser verkligen fram emot några dagar i erat paradis!

 6. Gunnel Forsberg

  Svar till Marianne (2011-03-07 17:44)
  Känn ingen press:)) Här ska man bara ha det gott och njuta av fjällivet. Det är bra att du har storskräcken . Den är en riktig klippa! Visst var det den du fick storingen på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>