Det näst bästa…..

Det näst bästa – efter att få ha sina barn nära hos sig på påsken – är att veta att de får vara tillsammans i Göteborg, träffa pappa morfar/farfar och få skratta och prata med varandra. Alla utom Alex som är på resande fot i Asien.

Våra härliga ungar som blivit vuxna och kloka tack vare/trots uppväxt i vårt ungdomliga självlärda föräldraskap. Trots skilsmässa. Som besitter en massa kunskap gåvor och egenskaper ärvda från oss och från generationer före oss – på gott och ont. Jag önskar dem alla en riktigt fin påsk, många glada skratt och fina stunder för småkusinerna Sixten Oliver och Alice.

Jag önskar också att G som skadat sig i ryggen ska återhämta sig snabbt så han orkar gosa med sina egna och barnens ungar, och att han inte får några bestående men efter fallet. GLAD och FRISK PÅSK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>