Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Från familjen

Det är med sorg och bestörtning som vi i familjen tvingas meddela er att vår käre far, make, morfar, svärfar, morbror, bror och son, Anders Forss, lämnade oss alltför tidigt i går, 13 januari, efter en tids sjukdom, om vilken han öppet berättat här. Det var en bitvis hård kamp mot både cancer och hjärtsjukdom, och vi vet att denna blogg beredde honom mycken glädje och vällust, ja, rentav styrka mitt i eländet, och vi fortsätter att imponeras över hur han, trots sjukdomens flåsande i nacken, aldrig beklagade sig över sin egen situation utan i stället bekymrade sig över samhällsproblemen och deras lösningar. Far var en märklig man, med ett märkvärdigt livsöde, och han lämnade efter sig mycket gott; fem barn och två barnbarn, som alla älskar honom oändligt, oändligt.

På slutet av sin levnadsbana, svårt medtagen av sjukdom, blev vi vittne till ett stoiskt lugn som bara kan vara frukten av en livslång, orubblig Gudstro, och ett sådant mod i mötet med döden var i sig självt värt ett helt liv. Det är familjens förhoppning att vi här och nu kan lägga alla politiska meningsskiljaktigheter åt sidan och i stället reflektera över ett uppriktigt, händelserikt liv, som präglades av kärlek.

Vi älskar dig, Anders!
Familjen

22 kommentarer

  1. Jan

    Nu blir det tyst på S-bloggen. Anders var den ende som besvarade kommentarer. Han brydde sig om människor. Vila i frid.

  2. Bergis

    Tack för ett gott debattklimat Anders. En bra blogg där alla fick komma till tals även om vi hade olika ståndpunkter,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.