Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Läget inför kommunalvalet i Umeå ser stabilt ut.

Så har sista minuterna innan jag åker ut till flygplatsen här i Umeå för att flyga vidare till Stockholm, för att i morgon köra finalen av Bussförar SM, känns det tryggt att veta att läget inför det stundande kommunalvalet i Umeå ser mycket stabilt ut.

Visserligen får Socialdemokraterna inte egen majoritet som det ser ut, men är trots allt större än alla allianspartier tillsammans. Så via koalition med Vänsterpartiet och möjligen MP så kan vi fortsätt att tillsammans utveckla vårt Umeå till det bättre.

Kontinuitet i det kommunala styret är alltid bra, och en Socialdemokratisk majoritet borgar för att skolan och välfärden alltid sätts högst upp på agendan.

På riksplanet ser det även där mycket lovande ut, och förhoppningsvis får Sverige den regering som det saknat de sista 8 åren. 4 år till av Allianspolitik vore inget annat än ren och skär katastrof.

Så kamrater jobba hårt under helgen med att flytta fram positionerna och vinna ännu fler röster, så ska jag försöka göra detsamma under min vistelse i den kungliga huvudstaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.