Samtalsterapi behovs

Ja, detta galler angaende den telefonrakning som damp ned i brevladan efter att min mobil sparrats har i Thailand. R fick uppdrag att undersoka detta mysterium och fann att de debiterat mig 5556 kr pa samtal under resan. Jag fattar noll, eftersom jag och R enbart skypat med undantag av nagra sms. Jag har ringt nagra korta nodvandiga samtal till Bella och Alex mobiler under resan men det ar allt. Det ska bli intressant att se rakningen specificerad vid hemkomst. Man kan ju hoppas att Telia gjort nagot fel…men knappast att de skulle medge det i safall. Varfor varfor lat jag dem overtala mig att skaffa ett mobilabonnemang igen!! Det hade ju funkat sa bra med kontantkort. Nu far man leva resten av varen pa vatten luft och naglar. Usch vad trist!! Far forsoka fokusera pa att ha det sa bra som mojligt de sista dagarna i solen trots detta.

Etiketter: ,

5 kommentarer

  1. bbb

    Du glömde kanske slå av mobilsvaret? Annars är det så att du får betala trafiken tillbaks från Thailand till mobilsvaret i sverige…

  2. gunnel

    Sida upp och sida ned med thailandsnummer ar ringda enligt specifikationen ett inrikes mobilsamtal for 624kr!!. Telia uppmanade R att polisanmala och sparrade nobilen. I min mobil finns ju registrerat de in och utkommande samtal och sms som gjorts, sa jag kan pavisa vad som gjorts i mobilen och visa skillnaden mot det som ringts enligt specifikationen. DEn har alltsa kapats pa nagot vis. Man undrar hur i fridens dagar detta ar mojligt. Hyser iaf ett visst hopp nu om att det kommer att ordna sig.

  3. Haspelrullen

    Jag håller tummarna för dig och din teleräkning.
    Hoppas det inte blir byråkratins seger över den lilla människan.

  4. Sonia

    men så förfärligt! Jag håller alla tummar jag har för att det ska ordna upp sig. Det är ju bra att du har kvar historiken. uschuschusch va trist

  5. Gunnel

    Tack till Haspelrullen, bbb och Sonia för empatiska tillrop till en självömkande telefonissa. Ni ska få veta hur det går med utredningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.