Bäst han passar på om han vill passa på att pussa på en 40-plussare

Nu handlar det tekniskt sett bara om minuter innan jag påbörjar andra halvlek av livet det ljuva och härliga. Som jag skrev i natt så har jag fått uppleva ett par intensiva dygn som toppat allt jag upplevt hittills på ett helt fantastiskt sätt.

Förberedelserna pågick in i det sista igår. Hela baksidan av tomten blev som ett minifestivalområde med två rödvita festliga partytält på sammanlagt 90m2 med långsida öppen mot ”scenen”. Två kåtor, den ena inredd med renskinnstäckt golv för sovgäster, den andra jättemurikkan för nattamaten och sommarbaren med en fin eld som brann hela kvällen. Tyvärr kan jag inte visa bilder än då mina barn har samlat allas bilder och ska se till att vi får allas bilder och allt som filmats.

Maten verkade vara uppskattad, allt klaffade rent praktiskt. Mina fina barn med respektive och vänner hade gjort ett festprogram som var så proffsigt, så genomtänkt, så kärleksfullt och personligt utformat efter de låtar vi tycker om så vi bara häpnade, jublade och njöt. När Britta körde Roberts favorit – Marlen Ernman-låten med kompbandet så steg jublet under tältduken. Hon var SÅ bra, och när Daniel drog Fairytale likaså. Ett digert allsångshäfte med bilder och sånger….Jag ska berätta mer i morgon för nu är orken slut för idag. I morgon är det öppet hus på eftermiddagen, Välkommen!

Etiketter: , , , , , ,

5 kommentarer

 1. R(obban)

  Ja så har man fått pussa en 40 +are för sista gången. Fortsätter nu med en 50:a
  Stort grattis min tussilago!!!
  O tackl för alla ni som gjorde festen till den succe det blev.

 2. Ann-Kathrin

  Tack för en helt fantastisk fest med både god mat och en underhållning som slår det mesta. La Voix à la Britta var definitivt i klass med originalet. Tack för att vi fick dela denna dag med er. Nu blir det att börja planera för det egna ”kalaset”. Ett stort grattis till dig Gunnel idag på din ”riktiga” födelsedag.

 3. Sonia

  Jag har ju redan sagt grattis, men vill utbringa ett fyrfaldigt leve i dag den 22 juni, den dag som Lillan kom till jorden. Gunnel leve, hipp hipp hurra hurra hurra hurra!

 4. Bonus systern

  Vi kan inte tänka oss en mer strålande 40 +10 års tjej än den vi fick tillbringa söndagen med +hennes man och barn ett stor TACK och GRATTIS +KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.