I sommarens soliga dagar…..

Idag bär det av till fjällen, till vårt paradis Gautosjö, för semesterliv, fiske och lite jobb. Det ska bli spännande att se om de gräsfrön vi sådde senast har tagit sig och grönskat.

På vägen upp blir det mellanlandning i Vindelgransele hos mor där även Ellen o Lage är. En röjsåg är nedpackad för att ta hand om den mindre vänliga grönskans rika dräkt som har en förmåga att breda ut sig även på hälleberget. Önskar er en solig härlig dag. Rapport från fjällen kommer förstås.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. www.nogg.se/semestersol

  Hej Gunnel! Grattis, grattis! Vilken enorm fest ni har haft och så kul att du delar med dig av den på bloggen! Hoppas att du får en underbar semester, vi ses efter sommaren!

 2. Bengt Marklund

  Oj så hemskt, att läsa att salta in fisk på lager är en guldgruva!! OBS Man tar aldrig upp mera än det man äter upp. Allt annat är omdömmeslöst och vittnar om stor okunskap och dåligt uppträdande. Läs fiskekortsbilagan.

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Bengt Marklund (2009-09-10 15:54)
  Hej Bengt!
  Kul att se att du hittat igen min blogg. I den skrapiga telefonrapporten från pojkarna vid blogginläggets skrivande lät det som om de fått mycket fisk. Vid hemkomsten summerades fiskeresan: Om sanningen ska fram så hade pojkarna med sig två st 2!! lättsaltade fina öringar hem, som omedelbart hamnade i våra magar, men de hade fått och framför allt sett mycket fisk på sitt dygn längs nedre delarna av Veijeströmmen.

  Killarna lär sig älska fjällen, flugfiska, leva i harmoni med naturen men är inga vildmarkskockar direkt utan tog fisken hem då de inte hade lyckats få igång en riktig eld i blötan. Alla är vi barn i början.

  Att fisken är guld står jag fast vid, och jag tycker det är roligt att skriva om den fantastiska Laisdalen, visa vänner vilken potential som finns och jag hoppas att kunna intressera fler som även kan berika turistnäringen i området.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.