Och därmed basta!

Dags att skrubba av sig lite myggmedel och byta odören mot ljuv renhet. Det ska bli underbart. Förhoppningsvis kommer jultomten att komma ut ur bastun nyrakad, len och skön om hakan.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Lisa Larsson

    Hej!
    Jag och min sambo från tornedalen är på jakt efter en timrad bastustuga att placera här utanför vår stuga i västra götaland. Jag googlade och kom över den här bilden. Er bastu är helt fantastisk!! Får man fråga var ni köpt denna omni nu gjort det och inte bankat ihop den själva. Jag blir jätteglad om du ville maila mig 🙂 annars tackar jag för en god upplevelse av din blogg, jag blev verkligen glad av att läsa den och kommer att återkomma!! Hälsningar Lisa

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Lisa Larsson (2012-02-11 12:57)
    Ja visst är den fin!! Min sambo hittade den på en Blocket-annons. Den är timrad av asp och tillverkad på en timringskurs. Av vilka vet vi inte men jag tycks minnas att R hämtade den i Robertsforstrakten. Tyvärr kan jag inte ge mer info än så. Hög mysfaktor, men ett riktigt stort projekt att ”elda upp” den. Det tar sin tid. Speciellt på vintern! Kanske någon av mina läsare kan tipsa vidare om de sett någon liknande bastu till salu. Lycka till!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.