Som en gummiboll kommer jag tillbaka dej…

Minns ni M A Numinens gamla landsplåga? En annan låt med liknande budskap är "Return to sender". Att återfinna gamla vänner och bekantskaper som man av olika anledningar tappat / slarvat / fumlat bort, har aldrig varit  lättare än det är nu, tack vare  teknikens alla möjligheter, sökmotorer, återföreningssajter och Facebook.

Jag skaffade "Fejjan" på skoj, och då mest för att kunna ha lite mer kontakt med mina barn runt om i världen. Det har visat sig vara ett utmärkt instrument även för att hålla kontakt med andra släktingar, vänner och gamla klasskompisar. Alla är ju inte där förstås, men bara detta år har jag återfunnit ganska många av de där människorna som man funderat vad som hände med, men även hittat nya vänner. Det är jag glad för!

Ungdomsvänner, skolkompisar, sådana som man haft en eller annan relation till.  Är det åldern månne eller kanske omdömet som skärpt till sig som gör att jag idag  tycker det känns så roligt att knyta an igen, se vad det blev av, byta några rader ibland, eller bara ge tummen upp eller tjoa till när man ser att det händer något speciellt.

Man kan säkert ha mycket åsikter om Facebook, och säkert finns det virus, kontrollfunktioner, spionprogram och all möjlig annan skit som jag är chanslös mot, men den risken tar jag. Jag har där lagt till även mitt flicknamn Hedman i namnet för att underlätta att kunna hitta mig. Hedman…det är riktigt snyggt förresten. Kanske det är dags att återta det igen. Jag är ju borte Hedmännren….

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.