Ute och cyklar i Tassemarkerna

Gokvällen gott folk! Efter dagens värv tog vi båten och for ut på Umeälven på en kombinerad fiske och kaffe-på-maten-tur. Vi gör ibland så om sommaraftnarna att vi tar middag eller fika med oss ut i båten. Mysigt när vädret så tillåter! En ynka aborre blev dagens skörd, så vi får äta annat. än fisk till middag i morgon.

Nu har jag troligen ställt till det för mig. Det finns ett ordspråk som säger: Man ska inte sätta bocken till trädgårdsmästare. Det gäller nog samma för mig som i nyfikenhetens namn nu lagt till lite funktioner här i bloggen, men jag duger inte till att installera dem klart och vet inte heller om jag har gjort rätt.

Ett annat ordspråk är : En blind leder en blind…och om R tänker hjälpa mej i detta så blir det nog än värre.

Ju flera kockar desto sämre soppa ni vet….

Ja ja….Bra karl reder sig själv!

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. kalle

    Det där känner jag igen – att ge sig på saker som man inre riktigt klarar av. Till dina olika talesätt kanske man foga den om att hellre lyssna till en sträng som brister än att aldrig spänna en båge. Det tror jag definitvit på.

  2. Ulrika

    Hej Gunnel. Kan denna boken vara något av intresse kanske? Beskrivning:
    I ”Hälsa ur Guds Apotek” har Maria Treben samlat samtliga egna erfarenheter av hur man botar sjukdomar med örter. Det mycket noggrant utarbetade registret kommer att visa den rätta vägen att använda de rätta örterna. Boken beskriver en mängd örter och hur de kan användas, hur man samlar, förvarar och bereder örter, théer och salvor. Här finns även det världskända orginalreceptet på Svenskdroppar (Schwedenbitter) och hur man använder dem. Denna märkliga bok har sålts i över 8 miljoner exemplar enbart i Österrike, Tyskland och Schweiz. Den som läser den förstår varför.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.