Solen lyser även på liten stuga

 Oj vad frustrerande när man lagt ned tankemöda tid och engagemang på ett blogginlägg och så hänger sig Vk som så ofta nuförtiden. Kan ej ansluta…och så är allt man skrivit borta. Man tappar nästan lusten att fortsätta när detta händer gång på gång. Detta hände mig i morse – igen.

Tur att det var en underbar morgon, spegelblank sjö med glitter och rödingvak som lockade ut mig. Vem vet om det blir någon fler chans denna sommar. Rödingen försåg sig med mask och knaprade friskt och lyckades skickligt undvika att fastna på min krok.

Nu handlar det om packning, städning och en god kycklinggryta som skall inmundigas på altanen i solskenet, innan de  hotande mörka molnen når oss. Det är nästan skönt att vädret blir sämre. Det är lättare att åka då.

Etiketter: , , ,

9 kommentarer

 1. S

  ”Sidan kan inte visas” blev det under flera timmar när man klickade på VK-bloggen i dag, trist! Skriv i word och kopiera/klistra in sen, det kanske är bäst.

 2. Malin Nordström

  Hej Gunnel! Jag trodde bara att det var jag som hade problem med att sidan låser sig och hips vips så är allt borta som jag skrivit. Ledsamt. Håller med dig i det du skriver, man tappar nästan lusten.

  Förresten, du har en trevlig blogg och är väldigt duktig på att skriva.

  //FrÖkeN MaLiN

 3. Anders Stenman

  Hej Gunnel!
  Kul att läsa din blogg. Många somrar i Vindelgransele på sextio och sjuttiotalet, medans farfar Axel levde, har präglat mig.
  Ett kul minne är min första katt, som fick heta Hjalmar, och blev ett problem när en släkting till dig kom på besök.
  Det var svårt att hålla tyst!
  Alla skrattade hjärtligt, då jag försa mig.
  Lycka till med berättelserna! Anders

 4. simsala

  Såg att du hade en gästbloggare häromveckan, kul idé tycker jag. Jag tänker eventuellt be att få ställa mej i kö för en gästblogg o skriva nåra rader om Den Svenska Avundsjukan som ser ut att frodas hyffsat i Västerbottn.

 5. Gunnel Forsberg

  Svar till Anders Stenman (2009-08-17 02:28)
  Hej Anders! Det är så kul när någon ger sig tillkänna som man haft en eller annan connection till genom livet eller som haft anknytning till hembygden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.