Soul food

Det känns som om det behövs en fin bild för att kropp och själ ska vakna dena kyliga augustimorgon. Håll till godo.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Haspelrullen

    Om att salta in fisk…
    Jag brukar fiska i Mäkak. Där uppe saltar jag in fisken, men bara försiktigt. På hemvägen byter jag till kallt friskt vatten i hinkarna i Tjärnberg, nytt byte i Arjeplog, Arvidsjaure, Glommersträsk och Skelleftå sen är det bara ett byte till innan jag kan frysa i dem med gott resultat. Inte så besvärligt som det låter.
    Hej svejs!

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Haspelrullen (2009-08-17 13:58)
    Bra tips! Man tackar! Tjärnberg – får mitt hjärta att bulta lite extra – även om jag tycker att det är ett myrhål. Där hade jag en av min barndoms finaste fiskeupplevelser tillsammans med min pappa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.